YAHOO Got it woking

Having trouble installing AmpJuke ?
Check this.

YAHOO Got it woking

Postby simbo on 24-01-2011 03:32

Must have been something on my ISP side
Changed ISP and loaded like a charm.
Does Not work with Ipowerweb
Quick question

Album art

I have a Last.fm account, and BingLive, some covers get added some don't.

How does it search (by album name in the summary)?
Can it be some are copyrighted and wont allow DL ?

Just glad i got this far anyway

Thanks Michael
simbo
Hangaround
Hangaround
 
Posts: 14
Joined: 22-08-2010 01:31

Re: YAHOO Got it woking

Postby Michael on 24-01-2011 14:03

Hey - that's great news :!:
In fact, the best on a gray monday. Thanks for the feedback.

//Michael.
User avatar
Michael
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 449
Joined: 03-07-2007 13:46
Location: Denmark

Re: YAHOO Got it woking

Postby simbo on 25-01-2011 01:35

Glad i could cheer someone up.

But what about the question

Checked mp3 id for album, to make sure spelling is correct, check Last.fm for same song and album cover and it's there, but Amp doesn't seem to find it.

Songs do upsteam to my account when played

Tried Bing, noticed on detail setting that there i a "-" if front of album name
Bing looking for "-third Stage"
None found

PS it does find Performers art
simbo
Hangaround
Hangaround
 
Posts: 14
Joined: 22-08-2010 01:31

Re: YAHOO Got it woking

Postby Michael on 25-01-2011 11:27

Sorry - forgot about the question yesterday.

You should check against what's stored in the database (and displayed in AmpJuke).

If a specific album contains more than one performer/artist, then the performer/artist of that album is considered to be "Various".
This also happens if tags are misspelled in the tags found in the files that are a part of the album.

Hope this helps.

If not, please post an update (well...feel free to do so in any case).

//Michael.
User avatar
Michael
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 449
Joined: 03-07-2007 13:46
Location: Denmark

Re: YAHOO Got it woking

Postby simbo on 30-01-2011 19:38

Still no luck

Used MediaMonkey on 10 songs 3 artist, fixed all the tags

Dropped DB, removed files, uploaded songs, reinstalled Ampjuke, still no luck.

Look up album via Ampjuke finds nothing (Search results for the album: Big Ones. Click on the image below you want to use) there are none

Tags
Artist / title / Album / track / album artist / year /
Aerosmith / Dream On / Big Ones / 5 / Aerosmith / 1990 /

Original Artist is blank, should that Tag be filled in ?

Also main Page with show random album on, the column (Performer) does not show any names next to the name of that album.

Guess no eye candy for me or i'll have to find all the art manually
simbo
Hangaround
Hangaround
 
Posts: 14
Joined: 22-08-2010 01:31


Return to Installation / support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron